Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Fraktmetoder
Vi skickar av EMS, DHL och Fedex.
1. Bekräfta din fraktadress innan du betalar för den. Var god ange en giltig e-postadress och kontrollera e-postmeddelanden efter att du har köpt för uppdaterad information.
2. Artiklar skickas vanligtvis inom 1 arbetsdag efter det att betalningen har verifierats (lör och sol och de flesta nationella helgdagar undantagna).
Spårningsmetoder
När din beställning har skickats, erbjuder vi dig en länk som du kan spåra din beställning om det behövs. Kontrollera ditt e-mail för länken och spårningsnumret.
Obs! Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårningsnumret vänligen vänta med tålamod. Någon tid krävs av Express Company för uppladdning.
Misslyckad eller felaktig leverans
För kunder som inte får ditt paket inom ovanstående leveranstid, vänligen kolla med det lokala postkontoret direkt med ditt ID-kort eller annat giltigt certifikat och beställningsinformationen kopia som du kan skriva ut när du loggar in på ditt registrerade konto på vår hemsida .
Returnerar och byter
Returpolicy:
Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Du kan returnera ditt föremål inom 14 dagar från den dag då varan erhölls. Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.
Returkostnad ska ordnas av dig. Vi betalar tillbaka din betalning efter det att det returnerade objektet har tagits emot. Den ursprungliga frakt- och hanteringsavgiften kommer att dras av från återbetalningen.
Order Avbeställning:
Avbeställning av order innan beställningen har skickats, vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt, så vi kan inte alltid avbryta en beställning efter det att den har placerats.
Avbeställningsförfrågningar efter det att beställningen har skickats behandlas i enlighet med vår Returpolicy.
tillbaka
Copyright © 2020 www.nobodies.se. All Rights Reserved