Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Sekretessmeddelande
Vi respekterar din integritet och uppskattar ditt företag. Vi tillhandahåller aldrig någonsin din kontokontakt eller betalningsinformation till någon tredjepartsleverantör, samarbetspartner eller tjänsteleverantör, om det inte är absolut nödvändigt för att slutföra din transaktion och order.
Hur säker är information om mig?
Vi arbetar för att skydda säkerheten för din information under överföring genom att använda SSL-program (Secure Sockets Layer), vilket krypterar information du ger oss för inköp av våra produkter eller tjänster. Vi avslöjar endast de sista fem siffrorna i ditt kreditkortsnummer när du bekräftar en beställning. Självklart skickar vi hela kreditkortsnumret till lämpligt kreditkortsföretag under orderbehandlingen. Det är viktigt att du skyddar mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och till din dator. Var noga med att logga av när du är klar med en delad dator genom att klicka på länken "logga ut" i sidemenyn.
Vilken information får jag tillgång till?
Vår webbplats ger dig tillgång till ett brett utbud av information om ditt konto och dina samspel med oss ​​för det begränsade syftet med visning och, i vissa fall, uppdatering av den informationen.
Villkor, uttalanden och revideringar
Om du väljer att besöka vår webbplats är ditt besök och eventuella tvister om integritet föremål för detta meddelande och våra användarvillkor, inklusive begränsningar för skadestånd, tvistlösning och tillämpning av lagen i vår lokala stat. Om du har några frågor om personuppgifter om din personliga information som använd och samlad på vår hemsida, skicka oss en grundlig beskrivning genom att klicka på länken "Kontakta oss" på sidmenyn och vi kommer att försöka lösa det.
Vår verksamhet ändras ständigt, och vår sekretesspolicy och villkoren ändras också. Du bör ofta kolla vår hemsida för att se de senaste ändringarna. Om inte annat anges gäller vår nuvarande sekretesspolicy all information vi har om dig och ditt konto. Vi står dock bakom de löften vi gör och kommer aldrig att väsentligt förändra våra policyer och metoder för att göra dem mindre skyddande av kundinformation som samlats in tidigare utan samtycke från berörda kunder.
Information du ger oss
Du ger mest information när du söker, köper, beställer, publicerar recensioner eller andra kommunikationsmetoder via vår webbplats eller e-post till webbplatsen. Som ett resultat av dessa åtgärder kan du ge oss sådan information som ditt namn, adress och telefonnummer samt kreditkortsinformation.
Automatisk information
Av säkerhetsskäl samlar webbplatsen ibland och analyserar IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet och till vår webbplats. Detta görs för ditt skydd för spårningsändamål i olyckligt hänseende att någon får tillgång till din personliga eller finansiella information och öppnar ett konto eller gör inköp under ditt namn.
Questions Review
Frågor om våra användarvillkor, sekretesspolicy eller annat policyrelaterat material kan riktas till vår supportpersonal genom att klicka på länken "Kontakta oss" i sidemenyn. Eller du kan maila oss.
tillbaka
Copyright © 2020 www.nobodies.se. All Rights Reserved